Over Travelhype

Travelhype is een reisblog die jou visueel meeneemt op reis. We nemen je mee naar de mooiste plekjes en delen onze unieke ervaringen door het vast te leggen en erover te schrijven. Dit doen we uiteraard met plezier, maar we willen eigenlijk dat je zelf ook gaat reizen. Je zult een plek namelijk nooit ervaren totdat je er zelf bent geweest. Met Travelhype proberen we je daarom te inspireren, zodat je zelf misschien ook je koffers (of backpack) pakt en op reis gaat!

We hebben altijd al voor een langere periode willen reizen. Geen verantwoordelijkheden, geen verplichtingen en de wereld verkennen. En zo gezegd, zo gedaan. We hebben onze banen opgezegd, onze backpacks ingepakt en zijn vertrokken. Dromen, plannen en gaan! De wereld is zo mooi en je leeft tenslotte maar één keer.

The world is too big to stay in one place and life is too short to do just one thing

De bucketlist van Travelhype kent geen einde en we proberen steeds nieuwe bestemmingen en plekjes te ontdekken. Dit kan dicht bij huis zijn, maar ook aan de andere kant van de wereld. Hierover schrijven we persoonlijke reisverslagen en we leggen zoveel mogelijk vast op beeld. Een foto of video zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. We vertellen je de must sees en to do’s van verschillende plekjes, we geven je reistips en delen alles dat ons inspireert, want misschien inspireert dit jou ook wel.

Xiaowei Travelhype

Volg ons ook via Facebook, Twitter en Instagram.