Over Travelhype

Travelhype is een reisblog die jou visueel meeneemt op reis. We nemen je mee naar de mooiste plekjes en delen onze unieke ervaringen door het vast te leggen en erover te schrijven. Dit doen we uiteraard met plezier, maar we willen eigenlijk dat je zelf ook gaat reizen. Je zult een plek namelijk nooit ervaren totdat je er zelf bent geweest. Met Travelhype proberen we je daarom te inspireren, zodat je zelf misschien ook je koffers (of backpack) pakt en op reis gaat!

We hebben altijd al voor een langere periode willen reizen. Geen verantwoordelijkheden, geen verplichtingen en de wereld verkennen. En zo gezegd, zo gedaan. We hebben onze banen opgezegd, onze backpacks ingepakt en zijn vertrokken. Dromen, plannen en gaan! De wereld is zo mooi en je leeft tenslotte maar één keer.

The world is too big to stay in one place and life is too short to do just one thing

De bucketlist van Travelhype kent geen einde en we proberen steeds nieuwe bestemmingen en plekjes te ontdekken. Dit kan dicht bij huis zijn, maar ook aan de andere kant van de wereld. Hierover schrijven we persoonlijke reisverslagen en we leggen zoveel mogelijk vast op beeld. Een foto of video zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. We vertellen je de must sees en to do’s van verschillende plekjes, we geven je reistips en delen alles dat ons inspireert, want misschien inspireert dit jou ook wel.

Wie zijn wij?

Xiaowei Travelhype
Xiaowei. Familie mens, serious catlover, ware dagdromer en nieuwsgierig naar de wereld. Gek op eilandjes en het leven in the big city. Happiest when eating new things in new countries. Elk land is anders en heeft zijn eigen gebruiken, normen en waarden. Je kunt erover lezen, maar ik wil het zelf ervaren. Reizen is voor mij een manier om meer te leren over verschillende culturen en de aspecten die mij aanspreken toe te passen in mijn eigen dagelijkse leven.

Ben Travelhype

Ben. Part-time digital nomad, sporter en nieuwsgierig naar het onbekende. Ambitieus om alles uit het leven te halen, dus stil zitten gaat moeilijk. Overal gaat mijn camera mee en ben altijd op zoek naar de perfecte shot. Een foto maken duurt slechts een seconde, maar in die seconde geniet ik van het moment. Reizen staat voor mij gelijk aan ultieme vrijheid. Ik ontdek nieuwe plekken, nieuw eten, ontmoet nieuwe mensen en kan gaan en staan waar ik wil.

Volg ons ook via Facebook, Twitter en Instagram.