Over ons

Welkom bij Travelhype! Wij bestaan uit een groot team enthousiaste wereldreizigers die met alle liefde ervaringen en tips delen met andere reizigers. Ons grootste doel is om te inspireren met onze passie voor reizen en hulp te bieden bij het plannen van iemands volgende avontuur.

Als belangrijkste kernpunten van onze blogs binden wij veel waarde aan duurzaam en verantwoord reizen met respect voor andere culturen. We verschaffen hierbij waardevolle informatie en persoonlijke verhalen om zo anderen aan te sporen ook duurzaam en verantwoord te reizen

Ons team heeft al enorm veel verschillende delen van de wereld mogen ontdekken waardoor we uitgebreide kennis op hebben gedaan over onder andere de beste reisbestemmingen, verschillende accommodaties, geschikt transport en buitenlandse culturen en gewoonten.

We hopen met onze website zoveel mogelijk reizigers te bereiken, van backpackers tot luxe reizigers. Voor iedere soort reiziger geven wij nuttige tips en tricks die tijdens toekomstige reizen toegepast kunnen worden.